Nemate omogućen JavaScript!

Osvrt na padobransku sezonu 2015

Datum objave: 17.12.2015
Padobranska sezona 2015. pri samom je kraju. Padobranski klub Croatia i ova je godine uspješno odškolovao nove naraštaje padobranaca od kojih će mnogi napredovati u kvalitetne sportaše.

Osim školovanja padobranaca, naši su natjecatelji nastupili na brojnim padobranskim natjecanjima te tamo ostvarili zapažene rezultate.

Neka od natjecanja su:
MEMORIJAL 5 ZVIJEZDA BANJA LUKA B i H 16.- 17.05.2015.
SVJETSKI KUP RIJEKA - GROBNIK 12.- 14.06.2015.
KUP DRŽAVNOSTI - VUKOVAR 21.06.2015.
SVJETSKI KUP BLED - SLOVENIJA 26.- 28.06.2015.
20 PETROVDANSKI KUP - PRIJEDOR - BiH - 04.- 05.07.2015.
SVJETSKI KUP PEITING - NJEMAČKA 10.- 12.07.2015.
SVJETSKI KUP BELLUNO - ITALIJA 07.- 09.08.2015.
SVJETSKE ZRAČNE IGRE -DUBAI - U.A.E. - 01.- 12.12.2015.

Hrvatsku je na "Svjetskim zračnim igrama 2015 - Dubai" predstavljala padobranska reprezentacija od pet članova ekipe, među kojim se nalaz čak 4 natjecatelja iz Padobranskog kluba Croatia. Natjecanje je bilo pozivnog karaktera te su samo najbolji sportaši svijeta u zračnim sportovima pozvani da nastupa na ovom događaju. Ovaj podatak nam govori o kvaliteti i profesionalnosti sportaša Padobranskog kluba Croatia.

U priloženoj galeriji možete pogledati kako su izgledale Svjetske zračne igre u Dubaiju a ostatak fotografije uskoro ćemo objaviti u rubrici - Galerije.

Već za desetak dana počinje nova sezona te pozivamo sve zainteresirane da nam se jave i upuste se u pustolovinu zvanu - padobranstvo.

Najveća škola padobranstva u Hrvatskoj

Padobranska škola Croatia kao jedna od najvećih padobranskih škola u hrvatskoj odškoluje oko 100 padobranaca godišnje te im tako omogući siguran ulaz u svijet padobranstva te osnove za danje usavršavanje u padobranskom sportu. Mi smo jedina padobranska škola u Zagrebu koja održava tečajeve padobranstva tijekom cijele godine...

Skok padobranom u tandemu s 4000 metara

Tandem padobranstvo je iznimno popularan oblik padobranstva i pravi izbor za Vas. Koncipiran je da vam omogući iskustvo slobodnog pada bez pohađanja intenzivne padobranske obuke prije samog padobranskog skoka. Nakon samo 15-20 minuta instrukcija, biti ćete spremni da izvedete padobranski skok sa svojim tandem instruktorom.

Najam padobranaca i Demo padobranski skokovi

Naši padobranci tijekom godine skaču i na već dogovorenim jubilarnim izvanaerodromskim skokovima. Izvanaerodromski skok (akcija) je atraktivan skok izvan aerodroma (ulice, trgovi, igrališta, itd.) i izvodi se na raznim manifestacijama, kulturnim i sportskim događanjima te mnogobrojnim privatnim proslavama i svečanostima...

Sportska natjecanja u padobranstvu

Padobranski klub "Croatia", osim što školuje mlade ljude i potiče ih na bavljenje sportom, prisutan je na svim domaćim te mnogobrojnim velikim europskim i svjetskim natjecanjima. U svom redovnom natjecateljskom sastavu ima ekipu koju čine nekoliko reprezentativca: Marko Premužić, Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Angelo Vuletić, Nebojša Ilić i Vesljka Klobučarić-Pirc u master kategoriji.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i informacije o padobranskoj školi, tandem skokovima s padobranom, najmu padobranaca, cijenama usluga, natjecanjima itd., slobodno nam se obratite slanjem poruke putem web obrasca.