Nemate omogućen JavaScript!

O padobranskom klubu CROATIA

Padobranski klub Croatia se nalazi na Podsusedskom trgu 14b u Zagrebu, u sklopu sportske dvorane "Sutinska vrela", u kojoj se održavaju redovni tjedni sastanci sportaša.

Sportska dvorana Sutinska vrela u Podsusedu je veliki kompleks s mnogim sportskim sadržajima.

Padobranski klub "Croatia", osim što školuje mlade ljude i potiče ih na bavljenje sportom, prisutan je na svim domaćim te mnogobrojnim velikim europskim i svjetskim padobranskim natjecanjima. U svom redovnom natjecateljskom sastavu ima ekipu koju čine nekoliko reprezentativca: Marko Premužić, Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Angelo Vuletić, Nebojša Ilić i Vesljka Klobučarić-Pirc u master kategoriji.

Od osnutka Kluba, njegovi su sportaši osvojili znatan broj domaćih i stranih odličja u pojedinačnim i ekipnim kategorijama.

Padobranski klub ima veliki broj članova od kojih su u prvom sastavu trenutno sljedeći sportaši: Zdravko Pirc, Veseljka Klobučarić-Pirc, Marko Premužić, Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Angelo Vuletić, Nebojša Ilić i Karlo Kovač

Osim na natjecanjima, naši padobranci tijekom godine skaču i na već dogovorenim jubilarnim izvanaerodromskim ili akcijskim skokovima a omogućuju Vam da sami iskusite sva uzbuđenja padobranstva kroz tandem padobranstvo, odnosno skok padobranom u tandemu s jednim od naših licenciranih tandem instruktora. Ddetaljnije o tandem skokovima saznajte u rubrici tandem padobranski skok

padobranski klub croatia padobranski klub croatia

Što su to akcijski ili promotivni padobranski skokovi?

Akcijski ili promotivni padobranski skok, također često zvan i demonstrativni skok, je padobranski skok koji se izvodi izvan aerodroma i to u svrhu demonstracije padobranstva gledateljima ili upotpunjavanju programa raznih javnih i privatnih evenata. Ono što je posebno u ovim skokovima je to da su dostupni svim vrstama evenata, dok god je područje doskoka na otvorenom prostoru.

padobranska akcija

Padobranci padobranskog kluba CROATIA vrhunski su sportaši u klasičnim padobranskim disciplinama koje se bazira upravo na preciznom slijetanju na cilj te nas tako čini i idealnim izborom za izvedbu akcijskih padobranskih skokova.

najam padobranaca demo padobranski skok demo skok padobranom

Najveća škola padobranstva u Hrvatskoj

Padobranska škola Croatia kao jedna od najvećih padobranskih škola u hrvatskoj odškoluje oko 100 padobranaca godišnje te im tako omogući siguran ulaz u svijet padobranstva te osnove za danje usavršavanje u padobranskom sportu. Mi smo jedina padobranska škola u Zagrebu koja održava tečajeve padobranstva tijekom cijele godine...

Skok padobranom u tandemu s 4000 metara

Tandem padobranstvo je iznimno popularan oblik padobranstva i pravi izbor za Vas. Koncipiran je da vam omogući iskustvo slobodnog pada bez pohađanja intenzivne padobranske obuke prije samog padobranskog skoka. Nakon samo 15-20 minuta instrukcija, biti ćete spremni da izvedete padobranski skok sa svojim tandem instruktorom.

Najam padobranaca i Demo padobranski skokovi

Naši padobranci tijekom godine skaču i na već dogovorenim jubilarnim izvanaerodromskim skokovima. Izvanaerodromski skok (akcija) je atraktivan skok izvan aerodroma (ulice, trgovi, igrališta, itd.) i izvodi se na raznim manifestacijama, kulturnim i sportskim događanjima te mnogobrojnim privatnim proslavama i svečanostima...

Sportska natjecanja u padobranstvu

Padobranski klub "Croatia", osim što školuje mlade ljude i potiče ih na bavljenje sportom, prisutan je na svim domaćim te mnogobrojnim velikim europskim i svjetskim natjecanjima. U svom redovnom natjecateljskom sastavu ima ekipu koju čine nekoliko reprezentativca: Marko Premužić, Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Angelo Vuletić, Nebojša Ilić i Vesljka Klobučarić-Pirc u master kategoriji.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i informacije o padobranskoj školi, tandem skokovima s padobranom, najmu padobranaca, cijenama usluga, natjecanjima itd., slobodno nam se obratite slanjem poruke putem web obrasca.