Nemate omogućen JavaScript!

Otvoreno prvenstvo Rijeke 2013

Datum objave: 15.09.2013
Padobranski klub Croatia je za vikend sudjelovao na otvorenom prvenstvu Rijeke koje se je održalo na Grobniku.
Za padobranski klub Croatiau su nastupili Damir Sladetić, Marko Premužić, Hrvoje Sladetić, Zdravko Šnajder, Anđelo Vuletić, Petra Kunovac i Karlo Kovač.

Rezultati pojedinačno:
1. Nedjeljko Brdar – padobranski klub Krila Kvarnera (9 centimetara)
2. Damir Sladetić – padobranski klub Croatia (12 centimetara)
3. Hrvoje Sladetić – padobranski klub Croatia (12 centimetara)

Rezultati ekipno:
1. padobranski klub Krila Kvarnera (114 centimetara)
2. padobranski klub Croatia (116 centimetara)
3. padobranski klub Prijedor (162 centimetara)


Najveća škola padobranstva u Hrvatskoj

Padobranska škola Croatia kao jedna od najvećih padobranskih škola u hrvatskoj odškoluje oko 100 padobranaca godišnje te im tako omogući siguran ulaz u svijet padobranstva te osnove za danje usavršavanje u padobranskom sportu. Mi smo jedina padobranska škola u Zagrebu koja održava tečajeve padobranstva tijekom cijele godine...

Skok padobranom u tandemu s 4000 metara

Tandem padobranstvo je iznimno popularan oblik padobranstva i pravi izbor za Vas. Koncipiran je da vam omogući iskustvo slobodnog pada bez pohađanja intenzivne padobranske obuke prije samog padobranskog skoka. Nakon samo 15-20 minuta instrukcija, biti ćete spremni da izvedete padobranski skok sa svojim tandem instruktorom.

Najam padobranaca i Demo padobranski skokovi

Naši padobranci tijekom godine skaču i na već dogovorenim jubilarnim izvanaerodromskim skokovima. Izvanaerodromski skok (akcija) je atraktivan skok izvan aerodroma (ulice, trgovi, igrališta, itd.) i izvodi se na raznim manifestacijama, kulturnim i sportskim događanjima te mnogobrojnim privatnim proslavama i svečanostima...

Sportska natjecanja u padobranstvu

Padobranski klub "Croatia", osim što školuje mlade ljude i potiče ih na bavljenje sportom, prisutan je na svim domaćim te mnogobrojnim velikim europskim i svjetskim natjecanjima. U svom redovnom natjecateljskom sastavu ima ekipu koju čine nekoliko reprezentativca: Marko Premužić, Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Angelo Vuletić, Nebojša Ilić i Vesljka Klobučarić-Pirc u master kategoriji.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i informacije o padobranskoj školi, tandem skokovima s padobranom, najmu padobranaca, cijenama usluga, natjecanjima itd., slobodno nam se obratite slanjem poruke putem web obrasca.