Nemate omogućen JavaScript!

Padobranski klub Croatia na Bundekfestu

Datum objave: 03.09.2013
Povodom dana tehničke kulture u sklopu Bundek festa, Zrakoplovni centar Croatia s svoja dva pridružena kluba (padobranski klub Croatia i klub zrakoplovne informatike) će nazoćiti događanju s promotivnim štandom. Na štandu zrakoplovnog centra ćete moći iz prve ruke saznati sve o padobranstvu, padobranskoj školi i obuci, padobranskoj opremi, natjecanjima u padobranstvu i sve što Vas zanima vezano za padobranski sport te ćete moći i osobno porazgovarati s našim padobrancima. Osim padobranstva moći ćete saznati više i o simulatorima letenja te informatici u zrakoplovstvu.

Svečanost otvaranja Dana tehničke kulture predviđa se za 19:00 sati, u
ponedjeljak 09.09.2013.g., a završetak u četvrtak 12.09. do 19:00.

Radujemo se Vašem dolasku.

Najveća škola padobranstva u Hrvatskoj

Padobranska škola Croatia kao jedna od najvećih padobranskih škola u hrvatskoj odškoluje oko 100 padobranaca godišnje te im tako omogući siguran ulaz u svijet padobranstva te osnove za danje usavršavanje u padobranskom sportu. Mi smo jedina padobranska škola u Zagrebu koja održava tečajeve padobranstva tijekom cijele godine...

Skok padobranom u tandemu s 4000 metara

Tandem padobranstvo je iznimno popularan oblik padobranstva i pravi izbor za Vas. Koncipiran je da vam omogući iskustvo slobodnog pada bez pohađanja intenzivne padobranske obuke prije samog padobranskog skoka. Nakon samo 15-20 minuta instrukcija, biti ćete spremni da izvedete padobranski skok sa svojim tandem instruktorom.

Najam padobranaca i Demo padobranski skokovi

Naši padobranci tijekom godine skaču i na već dogovorenim jubilarnim izvanaerodromskim skokovima. Izvanaerodromski skok (akcija) je atraktivan skok izvan aerodroma (ulice, trgovi, igrališta, itd.) i izvodi se na raznim manifestacijama, kulturnim i sportskim događanjima te mnogobrojnim privatnim proslavama i svečanostima...

Sportska natjecanja u padobranstvu

Padobranski klub "Croatia", osim što školuje mlade ljude i potiče ih na bavljenje sportom, prisutan je na svim domaćim te mnogobrojnim velikim europskim i svjetskim natjecanjima. U svom redovnom natjecateljskom sastavu ima ekipu koju čine nekoliko reprezentativca: Marko Premužić, Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Angelo Vuletić, Nebojša Ilić i Vesljka Klobučarić-Pirc u master kategoriji.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i informacije o padobranskoj školi, tandem skokovima s padobranom, najmu padobranaca, cijenama usluga, natjecanjima itd., slobodno nam se obratite slanjem poruke putem web obrasca.