Nemate omogućen JavaScript!

Europsko prvenstvo 2013 Rusija - Cheboksary

Datum objave: 27.08.2013
Hrvatski padobranski reprezentativci su od 20.08. do 27.08.2013.g. predstavljali Hrvatsku na Europskom padobranskom prvenstvu koje se je održalo u Ruskom gradu Cheboksary.

Na prvenstvu su nastupili natjecatelji iz Češke, Slovenije, Njemačke, Rusije, Kine, Bjelorusije, Mađarske, Italije, Francuske, Srbije, Bugarske, Rumunjske, Švedske, Poljske, Ukrajine, Brazila i Hrvatske.

Hrvatska muška reprezentacija ostvarila je 7. mjesto u generalnom poretku.
Hrvatska ženska reprezentacija nije imala cijelu ekipu ali valja istaknuti 8. mjesto Helene Janson iz Aerokluba Osijek.

Sastav muške ekipe:

Tihomir Čajko - Aeroklub Osijek
Nedjeljko Brdar - Padobranski klub Krila Kvarnera
Marko Premužić - Padobranski klub Croatia
Angelo Vuletić - Padobranski klub Croatia
Nebojša Ilić - Padobranski klub Croatia

Sastav ženske ekipe:

Helena Janson - Aeroklub Osijek
Ina Žuža - Padobranski klub Krila Kvarnera

Kako je sve to izgledalo možete vidjeti u našoj galeriji ispod.

Najveća škola padobranstva u Hrvatskoj

Padobranska škola Croatia kao jedna od najvećih padobranskih škola u hrvatskoj odškoluje oko 100 padobranaca godišnje te im tako omogući siguran ulaz u svijet padobranstva te osnove za danje usavršavanje u padobranskom sportu. Mi smo jedina padobranska škola u Zagrebu koja održava tečajeve padobranstva tijekom cijele godine...

Skok padobranom u tandemu s 4000 metara

Tandem padobranstvo je iznimno popularan oblik padobranstva i pravi izbor za Vas. Koncipiran je da vam omogući iskustvo slobodnog pada bez pohađanja intenzivne padobranske obuke prije samog padobranskog skoka. Nakon samo 15-20 minuta instrukcija, biti ćete spremni da izvedete padobranski skok sa svojim tandem instruktorom.

Najam padobranaca i Demo padobranski skokovi

Naši padobranci tijekom godine skaču i na već dogovorenim jubilarnim izvanaerodromskim skokovima. Izvanaerodromski skok (akcija) je atraktivan skok izvan aerodroma (ulice, trgovi, igrališta, itd.) i izvodi se na raznim manifestacijama, kulturnim i sportskim događanjima te mnogobrojnim privatnim proslavama i svečanostima...

Sportska natjecanja u padobranstvu

Padobranski klub "Croatia", osim što školuje mlade ljude i potiče ih na bavljenje sportom, prisutan je na svim domaćim te mnogobrojnim velikim europskim i svjetskim natjecanjima. U svom redovnom natjecateljskom sastavu ima ekipu koju čine nekoliko reprezentativca: Marko Premužić, Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Angelo Vuletić, Nebojša Ilić i Vesljka Klobučarić-Pirc u master kategoriji.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i informacije o padobranskoj školi, tandem skokovima s padobranom, najmu padobranaca, cijenama usluga, natjecanjima itd., slobodno nam se obratite slanjem poruke putem web obrasca.