Nemate omogućen JavaScript!

Svjetski padobranski kup Belluno - Italija

Datum objave: 12.08.2013
Padobranci padobranskog kluba Croatia: Damir Sladetić, Marko Premužić, Anđelo Vuletić, Zdravko Snajder i Nebojša Ilić nastupili su ovaj vikend na svjetskom kupu u Bellunu - Italija.
Na natjecanju su nastupili 41 ekipa sa ukupno 204 natjecatelja.
Od značajnih rezultata valja istaknuti 15. mijesto Damira Sladetića. Ovo natjecanje ujedno je bio i dobar trening za naše padobrance koji 20.08.2013.g. odlaze na Europsko prvenstvo u Rusiji gdje će s ostalim reprezentativcima iz drugih klubova predstavljati Hrvatsku.

Detaljnije rezultate svjetskog padobranskog kupa Belluno možete vidjeti na sljedećem linku

Najveća škola padobranstva u Hrvatskoj

Padobranska škola Croatia kao jedna od najvećih padobranskih škola u hrvatskoj odškoluje oko 100 padobranaca godišnje te im tako omogući siguran ulaz u svijet padobranstva te osnove za danje usavršavanje u padobranskom sportu. Mi smo jedina padobranska škola u Zagrebu koja održava tečajeve padobranstva tijekom cijele godine...

Skok padobranom u tandemu s 4000 metara

Tandem padobranstvo je iznimno popularan oblik padobranstva i pravi izbor za Vas. Koncipiran je da vam omogući iskustvo slobodnog pada bez pohađanja intenzivne padobranske obuke prije samog padobranskog skoka. Nakon samo 15-20 minuta instrukcija, biti ćete spremni da izvedete padobranski skok sa svojim tandem instruktorom.

Najam padobranaca i Demo padobranski skokovi

Naši padobranci tijekom godine skaču i na već dogovorenim jubilarnim izvanaerodromskim skokovima. Izvanaerodromski skok (akcija) je atraktivan skok izvan aerodroma (ulice, trgovi, igrališta, itd.) i izvodi se na raznim manifestacijama, kulturnim i sportskim događanjima te mnogobrojnim privatnim proslavama i svečanostima...

Sportska natjecanja u padobranstvu

Padobranski klub "Croatia", osim što školuje mlade ljude i potiče ih na bavljenje sportom, prisutan je na svim domaćim te mnogobrojnim velikim europskim i svjetskim natjecanjima. U svom redovnom natjecateljskom sastavu ima ekipu koju čine nekoliko reprezentativca: Marko Premužić, Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Angelo Vuletić, Nebojša Ilić i Vesljka Klobučarić-Pirc u master kategoriji.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i informacije o padobranskoj školi, tandem skokovima s padobranom, najmu padobranaca, cijenama usluga, natjecanjima itd., slobodno nam se obratite slanjem poruke putem web obrasca.