Nemate omogućen JavaScript!

CISM 2013 - Padobransko natjecanje u Švicarskoj

Datum objave: 08.07.2013
Natjecatelji padobranskog kluba Croatia (Marko Premužić, Anđelo Vuletić i Hrvoje Sladetić) su od 04.07. do 07.07. nastupili na CISM natjecanju gdje su s još dvoje padobranaca iz Rijeke predstavljali Hrvatsku. CISM natjecanje je vojno natjecanje koje je specifićno po tome što se svaki natjecateljski skok izvodi na drugoj lokaciji i to većinom izvan aerodroma te tako i zahtjeva vrlo dobru natjecateljsku formu i spremu.
Ekipa je osvojila vrlo dobro 4. mijesto u vrlo jakoj konkurenciji.

Osim natjecateljskog dijela, padobranci su sudjelovali i u spektakularnom demo noćnom skoku u sklopu "Züri Fäscht 2013 " festivala. Padobranski skok se izvodio oko 23:00 h. iznad Zuricha iz tri vojna zrakoplova PC6 koji su prevozili ukupno 21 padobranca. Svi padobranci bili su opremljeni s LED-diodama i nožnim belgankama te tako opremljeni doskakali na vojne platforma koje su bile raspoređene po jezeru popularno zvanom "Zurichsee" te tako gledateljima priredili vrhunski doživljaj. Dodatni efekt je svakako bilo i gašenje gradske rasvjete prilikom izvedbe skoka te puštanje popularne pjesme iz James Bonda - Skyfall.

Najveća škola padobranstva u Hrvatskoj

Padobranska škola Croatia kao jedna od najvećih padobranskih škola u hrvatskoj odškoluje oko 100 padobranaca godišnje te im tako omogući siguran ulaz u svijet padobranstva te osnove za danje usavršavanje u padobranskom sportu. Mi smo jedina padobranska škola u Zagrebu koja održava tečajeve padobranstva tijekom cijele godine...

Skok padobranom u tandemu s 4000 metara

Tandem padobranstvo je iznimno popularan oblik padobranstva i pravi izbor za Vas. Koncipiran je da vam omogući iskustvo slobodnog pada bez pohađanja intenzivne padobranske obuke prije samog padobranskog skoka. Nakon samo 15-20 minuta instrukcija, biti ćete spremni da izvedete padobranski skok sa svojim tandem instruktorom.

Najam padobranaca i Demo padobranski skokovi

Naši padobranci tijekom godine skaču i na već dogovorenim jubilarnim izvanaerodromskim skokovima. Izvanaerodromski skok (akcija) je atraktivan skok izvan aerodroma (ulice, trgovi, igrališta, itd.) i izvodi se na raznim manifestacijama, kulturnim i sportskim događanjima te mnogobrojnim privatnim proslavama i svečanostima...

Sportska natjecanja u padobranstvu

Padobranski klub "Croatia", osim što školuje mlade ljude i potiče ih na bavljenje sportom, prisutan je na svim domaćim te mnogobrojnim velikim europskim i svjetskim natjecanjima. U svom redovnom natjecateljskom sastavu ima ekipu koju čine nekoliko reprezentativca: Marko Premužić, Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Angelo Vuletić, Nebojša Ilić i Vesljka Klobučarić-Pirc u master kategoriji.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i informacije o padobranskoj školi, tandem skokovima s padobranom, najmu padobranaca, cijenama usluga, natjecanjima itd., slobodno nam se obratite slanjem poruke putem web obrasca.