Nemate omogućen JavaScript!

PK Croatia zlatna na 1. kupu Grada Siska

Datum objave: 23.06.2014
U nedjelju 22.06.2014. sportaši padobranskog kluba Croatia (Marko Premužić, Karlo Kovać, Mladen Dudaš, Anđelo Vuletić i Petra Kunovac) nastupili su na prvom padobranskom kupu Grada Siska u sklopu 5. Memorijal Marijana Celjaka i ostvarili prvo mjesto ekipno. U pojedinačnoj kategoriji, naši sportaši su se također vrlo dobro plasirali tako da je Anđelo Vuletić zauzeo 2. mjesto a Marko Premužić i Karlo Kovać su podijelili 3. mijesto.

Detaljniji rezultati :

Pojedinačno:

1. Željko Žrvnar - AK Comulus
2. Anđelo Vuletić - PK Croatia
3. Marko Premužić - PK Croatia
3. Karlo Kovać - PK Croatia

Ekipno:

1. Padobranski klub Croatia
2. AK Comulus
3. Padobranski klub Gravition

Najveća škola padobranstva u Hrvatskoj

Padobranska škola Croatia kao jedna od najvećih padobranskih škola u hrvatskoj odškoluje oko 100 padobranaca godišnje te im tako omogući siguran ulaz u svijet padobranstva te osnove za danje usavršavanje u padobranskom sportu. Mi smo jedina padobranska škola u Zagrebu koja održava tečajeve padobranstva tijekom cijele godine...

Skok padobranom u tandemu s 4000 metara

Tandem padobranstvo je iznimno popularan oblik padobranstva i pravi izbor za Vas. Koncipiran je da vam omogući iskustvo slobodnog pada bez pohađanja intenzivne padobranske obuke prije samog padobranskog skoka. Nakon samo 15-20 minuta instrukcija, biti ćete spremni da izvedete padobranski skok sa svojim tandem instruktorom.

Najam padobranaca i Demo padobranski skokovi

Naši padobranci tijekom godine skaču i na već dogovorenim jubilarnim izvanaerodromskim skokovima. Izvanaerodromski skok (akcija) je atraktivan skok izvan aerodroma (ulice, trgovi, igrališta, itd.) i izvodi se na raznim manifestacijama, kulturnim i sportskim događanjima te mnogobrojnim privatnim proslavama i svečanostima...

Sportska natjecanja u padobranstvu

Padobranski klub "Croatia", osim što školuje mlade ljude i potiče ih na bavljenje sportom, prisutan je na svim domaćim te mnogobrojnim velikim europskim i svjetskim natjecanjima. U svom redovnom natjecateljskom sastavu ima ekipu koju čine nekoliko reprezentativca: Marko Premužić, Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Angelo Vuletić, Nebojša Ilić i Vesljka Klobučarić-Pirc u master kategoriji.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i informacije o padobranskoj školi, tandem skokovima s padobranom, najmu padobranaca, cijenama usluga, natjecanjima itd., slobodno nam se obratite slanjem poruke putem web obrasca.