Nemate omogućen JavaScript!

NAJAVA: Demo padobranski skok na Sportske dane 2014

Datum objave: 05.06.2014
Sportski dan 2014 održati će se u nedjelju, 08. lipnja od 10.00 – 22.00 sati, na igralištu Osnovne škole dr.Vinka Žganca, 9.odvojak bb, Kozari bok, Zagreb.

Padobranci PK Croatie u suradnji sa Tkd Mungos će i ove godine izvesti demo  padobranski skok na Taekwondo turnir te time uljepšati ceremoniju i demonstrirati gledateljima padobranstvo i disciplinu padobranskog skoka na cilj.

Pozivamo sve zaiteresirane da se pridruže ovom događanju i dobro se zabave.

Specijalni gost Taekwondo turnira i Sportskog dana 2014 bit će Stjepan Božić, boksač u supersrednjoj kategoriji koji će dodijeliti medalje sudionicima Taekwondo turnira.

Sadržaj Sportskog dana 2014:

- Taekwondo turnir na kojem će nastupiti djeca Tkd Klub Mungos kao i djeca članovi prijateljskih klubova
- Demonstracije borilačkih sportova (taekwondo, karate i jiu jitsu)
- Utrke djece i odraslih svih dobnih skupina kroz naselje
- Utrke biciklista (posebnost je to što se bira najsporiji pobjednik)
- Skokovi iz aviona članova hrvatske padobranske reprezentacije Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Angelo Vuletić i Marko Premužić
- Nastup mađioničara i iluzionista Magic Leon
- Besplatan koncert grupe Otkazani let
- Specijalni glazbeni gost Bojan Jambrošić

Vidimo se...

Najveća škola padobranstva u Hrvatskoj

Padobranska škola Croatia kao jedna od najvećih padobranskih škola u hrvatskoj odškoluje oko 100 padobranaca godišnje te im tako omogući siguran ulaz u svijet padobranstva te osnove za danje usavršavanje u padobranskom sportu. Mi smo jedina padobranska škola u Zagrebu koja održava tečajeve padobranstva tijekom cijele godine...

Skok padobranom u tandemu s 4000 metara

Tandem padobranstvo je iznimno popularan oblik padobranstva i pravi izbor za Vas. Koncipiran je da vam omogući iskustvo slobodnog pada bez pohađanja intenzivne padobranske obuke prije samog padobranskog skoka. Nakon samo 15-20 minuta instrukcija, biti ćete spremni da izvedete padobranski skok sa svojim tandem instruktorom.

Najam padobranaca i Demo padobranski skokovi

Naši padobranci tijekom godine skaču i na već dogovorenim jubilarnim izvanaerodromskim skokovima. Izvanaerodromski skok (akcija) je atraktivan skok izvan aerodroma (ulice, trgovi, igrališta, itd.) i izvodi se na raznim manifestacijama, kulturnim i sportskim događanjima te mnogobrojnim privatnim proslavama i svečanostima...

Sportska natjecanja u padobranstvu

Padobranski klub "Croatia", osim što školuje mlade ljude i potiče ih na bavljenje sportom, prisutan je na svim domaćim te mnogobrojnim velikim europskim i svjetskim natjecanjima. U svom redovnom natjecateljskom sastavu ima ekipu koju čine nekoliko reprezentativca: Marko Premužić, Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Angelo Vuletić, Nebojša Ilić i Vesljka Klobučarić-Pirc u master kategoriji.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i informacije o padobranskoj školi, tandem skokovima s padobranom, najmu padobranaca, cijenama usluga, natjecanjima itd., slobodno nam se obratite slanjem poruke putem web obrasca.