Nemate omogućen JavaScript!

Medalje za PK Croatiu na Para & Ski natjecanju u Poreču

Datum objave: 19.05.2014
Ove subote i nedjelje, sportaši padobranskog kluba Croatia (Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Anđelo Vuletić, nebojša Ilić, Petra Kunovac) sudjelovali su na Para & Ski natjecanju u Poreču gdje su se kobinirale discipline padobranskog skoka na cilj i skijanja na vodi. Natjecanje je organizirao Aeroklub “Cumulus” & Ski Lift Poreč te je to i ujedno prvo takvo natjecanje u Hrvatskoj do sada.

Naši sportaši i ekipa ostvarili su odlične rezultate:

Ekipno – skokovi na cilj:

1. Padobranski klub Croatia
2. Aeroklub Cumulus Opatija
3. BiH

Ekipno – skijanje:


1. Aeroklub Cumulus Opatija
2. Padobranski klub Croatia
3. BiH

Ekipno – generalno:

1. Padobranski klub Croatia
2. Aeroklub Cumulus Opatija
3. BiH

Pojedinačno skokovi na cilj muški:

1. Nebojsa Ilic - PK Croatia
2. Željko Žrvnar - AK Cumulus
3. Damir Sladetić - PK Croatia

Pojedinačno skokovi na cilj - Žene:

1. Ana Marija Grubač - AK Nikšić
2. Petra Kunovac - PK Croatia
3. Marina Matić - AK Cumulus

Pojedinačno skijanje:


1. Igor Kecerin - AK Cumulus
2. Nebojsa Ilic - PK Croatia
3. Hrvoje Sladetić - PK Croatia

Pojedinačno skijanje - Žene:

1. Ana Marija Grubač - AK Nikšić
2. Marina Matić - AK Cumulus
3. Petra Kunovac - PK Croatia

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u galeriji ispod.

Najveća škola padobranstva u Hrvatskoj

Padobranska škola Croatia kao jedna od najvećih padobranskih škola u hrvatskoj odškoluje oko 100 padobranaca godišnje te im tako omogući siguran ulaz u svijet padobranstva te osnove za danje usavršavanje u padobranskom sportu. Mi smo jedina padobranska škola u Zagrebu koja održava tečajeve padobranstva tijekom cijele godine...

Skok padobranom u tandemu s 4000 metara

Tandem padobranstvo je iznimno popularan oblik padobranstva i pravi izbor za Vas. Koncipiran je da vam omogući iskustvo slobodnog pada bez pohađanja intenzivne padobranske obuke prije samog padobranskog skoka. Nakon samo 15-20 minuta instrukcija, biti ćete spremni da izvedete padobranski skok sa svojim tandem instruktorom.

Najam padobranaca i Demo padobranski skokovi

Naši padobranci tijekom godine skaču i na već dogovorenim jubilarnim izvanaerodromskim skokovima. Izvanaerodromski skok (akcija) je atraktivan skok izvan aerodroma (ulice, trgovi, igrališta, itd.) i izvodi se na raznim manifestacijama, kulturnim i sportskim događanjima te mnogobrojnim privatnim proslavama i svečanostima...

Sportska natjecanja u padobranstvu

Padobranski klub "Croatia", osim što školuje mlade ljude i potiče ih na bavljenje sportom, prisutan je na svim domaćim te mnogobrojnim velikim europskim i svjetskim natjecanjima. U svom redovnom natjecateljskom sastavu ima ekipu koju čine nekoliko reprezentativca: Marko Premužić, Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Angelo Vuletić, Nebojša Ilić i Vesljka Klobučarić-Pirc u master kategoriji.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i informacije o padobranskoj školi, tandem skokovima s padobranom, najmu padobranaca, cijenama usluga, natjecanjima itd., slobodno nam se obratite slanjem poruke putem web obrasca.